Ξενοδοχείο Όμηρος - Αιδηψός Εύβοια

  • Ξενοδοχείο Όμηρος
  • Ομήρου 5, Αιδηψός, Βόρεια Εύβοια
  • ( + 30 ) 22260 22978

Ξενοδοχειο Ομηρος
Αιδηψος Ευβοια

Ξενοδοχειο Ομηρος
Αιδηψος Ευβοια

Ξενοδοχειο Ομηρος
Αιδηψος Ευβοια

Διαμονή

Ρίξτε μια ματιά στα δωμάτια μας για τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παροχές

Παροχές που μπορείτε να απολαύσετε στο Ξενοδοχείο Πολυτελείας Όμηρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αιδηψός

Μια ματιά στην όμορφη Αιδηψό όπου μπορείτε να απολαύσετε διακοπές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τοποθεσία

Χάρτης και οδηγίες για το πώς θα βρείτε το Ξενοδοχείο Πολυτελείας Όμηρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Omiros Luxury Hotel - Edipsos Evia Greece

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΜΗΡΟΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ - ΕΥΒΟΙΑ

Το Ξενοδοχείο ΟΜΗΡΟΣ, είναι ένα νεόκτιστο ξενοδοχείο στην κατηγορία boutique, που προσφέρει διαμονή ποιότητας και άνεσης, στο όμορφο περιβάλλον του. Το Ξενοδοχείο Όμηρος βρίσκεται στα Λουτρά Αιδηψού στην καρδιά της πόλης λίγα μόλις μέτρα από το λιμάνι, την παραλία, τα ιαματικά λουτρά και την αγορά. Το Όμηρος αποτελεί μία νέα πρόταση διαμονής στην Βόρεια Εύβοια.

Ο ιδιοκτήτης του Λεωνίδας Κούτσικας μετά από μία 20ετή διαμονή στην Ιταλία κατάφερε να μεταφέρει στοιχεία και χρώματα από την υπέροχη γειτονική χώρα και να δώσει στο ξενοδοχείο μια ξεχωριστή προσωπικότητα μέσα από την αρχιτεκτονική και τις πινελιές που επέλεξε ο ίδιος.

Πρόκειται για ένα νέο κτίριο που συνδυάζει πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις, φιλική ατμόσφαιρα και σας υπόσχεται ιδιαίτερες στιγμές χαλάρωσης στην διάρκεια της παραμονής σας.

Διαθέτει 1 σουϊτα και 13 Δίκλινα δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα με ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοναδική ξεχωριστή προσωπικότητα το κάθε ένα.

Σημείο αναφοράς του ξενοδοχείου αποτελεί το ζεστό σαλόνι υποδοχής με το BAR που και τα δύο μαζί δίνουν ένα ζεστό καλωσόρισμα στον επισκέπτη και επίσης το μοντέρνο – ηλιόλουστο bar café Omiros που βρίσκεται στον κήπο του ξενοδοχείου.

Η ρομαντική ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου και η ευγένεια του προσωπικού σας εισάγουν στην ουσία της ζεστής μας φιλοξενείας ενώ η μοναδική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με τα αξιοθέατα ιστορικής σημασίας και τις ποικίλες δραστηριότητες ψυχαγωγίας σας υπόσχονται μια αξέχαστη διαμονή.

Το Όμηρος Ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο. Σας ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψή σας.